next time let’s do a G7

Întâlnire pre-G8 între barosani. Berlusconi se duce la fotograful italian şi îi spune să-i facă o poză cu Obama după care îl ia de umăr pe american şi începe să vorbească în italiană. Obama în loc să-l ignore cheamă translatorul în caz că bufonul spune un banc porcos, dar Berlu nu are chef de bancuri. Are chef să se plângă de problemele personale:
Eu am o nouă majoritate şi cu această majoritate vreau să fac reforma justiţiei care pentru noi e fundamentală. Pentru că noi avem o dictatură a judecătorilor de stânga.

Reporterul observă maliţios că Berlu e singurul fără întâlniri bilaterale programate pe parcursul congresului. Una raggione ci sarà…

2 thoughts on “next time let’s do a G7

  1. ha ha! Se plange de o ‘dictatură a judecătorilor’? Hai ca Berlu este cunoscut in presa (german speaking press, I mean) ca specialist in a ‘comanda’ legislatie dupa cum are el personal nevoie, asa cum iti faci pantofi, sau costum pe comanda… :)

  2. Da, când judecătorii cei răi sunt aproape să-l dovedească vinovat, Berlu schimbă legile. Chestia e că judecătorii sunt mulţi iar schimbarea legilor e lentă aşa că omul nostru e foarte stresat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.