da’ nişte folcloriste minore aveţi?

Mare sărbătoare mare în Milano unde candidatul stângii a câştigat primăria în ciuda undei campanii murdare şi foarte costisitoare dusă de barosanii de dreapta. Alegerile administrative parţiale din perioada asta arată că până şi italienii se trezesc la un moment dat din anestezie. Torino a mers la stânga din primul tur, dar era de aşteptat. Napoli corupt şi plin de gunoaie a votat cu ambele mâini un fost magistrat care a ţinut piept camorrei până a fost dat afară că era prea obraznic. Soarele răsare şi pe acolo. Ocazional.

Ce face Berlu când i se îneacă corăbiile? Se dezice de campania în care s-a implicat personal (e prima dată când am văzut un prim-ministru candidând pe lista pentru consiliu local – un post pe care nu-l poate ocupa, evident – doar pentru a trage partidul după el). Zice că de fapt e vina candidaţilor şi pe urmă se duce în Absurdistan să se pozeze cu singurul om de o statură comparabilă cu el – Boc. În timpul ăsta oamenii mari fac planuri de succesiune, alianţe, strategii electorale pentru parlamentare, etc.

P.S.: caterincă memorabilă inspirată de acuzele berlusconiştilor (dacă iese Pisapia va umple Milano de ţigani, moschee şi homosexuali)

One thought on “da’ nişte folcloriste minore aveţi?

  1. au cum sa n-aiba. niste monicutze s-or gasi pe acolo.

    cine sunt actorii din caterinca? doamna aceea respectabila, domnul acela nasos si domnul acela cu ochelari?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.