pentru patrie

Au ajuns carabinierii care escortează politicienii să se plângă de fluxul prostituatelor la petrecerile de week-end organizate de Berlusconi & friends. După ce au fost nevoiţi să dovedească că tata şi bunicul sunt curaţi ca lacrima ca să fie acceptaţi în serviciu, acum fac pe taximetriştii pentru curvele boşorogilor şi stau la uşă în timp ce se consumă tranzacţia, eventual condimentată cu droguri. Deh, nu toată lumea ajunge să protejeze judecători antimafie asasinaţi de serviciile secrete

3 thoughts on “pentru patrie

  1. ieri am auzit ca ar fi spus ca e mai bine sa-ti placa fetele decit sa treci drept gay .. a fost evident un afront – o manevra de deturnare a situatie ..

    anul trecut un procuror antimafia de prin sicilia – a fost invitat de nemti in mass-medii sa-si prezinte cartea ( un fel de jurnal profesional )
    nu-mi amintesc cum il cheama insa mi s-a parut atat de traumatizat ca mi s-a facut mila de el ( transpira , se bilbaia , privirea era nelinistita si permanent in cautare ,.. fie ca era rigid , fie ca alerta / se galopa in exprimare , avea secunde pierdere / blocaj la anumite intrebari ..etc )

    dar explicati era ca se gaseste sub protectia politziei si locuieste separat de familie din motive de securitate etc

  2. am uitat sa-ti zic ca de aia l-au invitat ca sa aduca in reflectorul opiniei publice faptul ca mafia voastra a prins radacini la noi pe meleaguri si ca nu e c-a-n filme ( asta cu droguri prostitutie etc ) :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.