simboluri și măști teatrale

Începe să înțeleagă și Pravda americană că niște proxy-uri în Rusia nu sunt o dovadă că KGB-ul trage din toate pozițiile: http://www.nytimes.com/2016/09/28/world/europe/russia-hacker-vladimir-fomenko-king-servers.html

Totuși nu se poate abține să inventeze o legătură cu Anonymous pe baza unui tatuaj care reprezintă o mască. Nu contează că e o mască diferită de cea a lui Guy Fawkes, trebuie musai păstrat raportul între fărâma de adevăr și valul de minciuni.

4 thoughts on “simboluri și măști teatrale

  1. mă rog, mă rog… pricipiul “ține-ți dușmanii și mai aproape…”
    mi-e greu să te contrazic aici.

  2. m-a rupt articolul. baiatul ala poate fi unul de pe strada si interviul conceput in starbucks-ul de la colt. si asa au ingropat problema, mortul e de vina, problema e ca au fost hackeri rusi, deci niste fiinte dubioase prin nastere.
    cine isi mai aduce aduce aminte de informatia facuta publica?

    Stefan, sa ii vezi peste cativa ani, mark my words, cand isi vor cere scuze publicului cum ca ei au fost prostiti samd. Asa cum a fost si cu atomicele lu Saddam – atunci au aruncat totul in carca 1 sg. ziariste.
    Se duce si campania, se vor duce si alegerile si cand the shit will start hitting the fan, sa ii vezi pe ai nostri ce “scuze, da’ am fost niste dobitoci” vor trage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.