războiul genurilor

Trofim Denisovici Lîsenco a murit, dar urmașii lui continuă să lupte pentru supremația politicii asupra științei. Cea mai mare clinică psihiatrică specializată în tulburări de identitare sexuală la copii din Canada a fost desființată pentru că nu încuraja suficient puradeii să devină transsexuali.

Cam trei sferturi din pacienții ăștia nu mai au probleme de identitate sexuală, o dată deveniți adulți. Oamenii serioși înțeleg de ce nu-i o idee bună să-i încurajezi pe toți să-și schimbe sexul și să-și fută pubertatea cu blocarea farmaceutică a hormonilor. Activiștii, pe de altă parte, vor ca toți să fie încurajați să devină transsexuali, pentru că orice altceva e transfobie.

De data asta au câștigat activiștii. A câștigat politica. Secara se transformă în grâu, grâul se transformă în orz, buruienile se transformă spontan în plante utile, selecția naturală e o invenție imperialistă, iar copiii știu cel mai bine dacă atunci când or să fie mari vor să fie bărbați sau femei. Oamenii de știință care nu sunt de acord cu politica oficială nu mai ajung în Siberia, ci sunt concediați iar munca lor e împroșcată cu noroi pentru binele comun.

Raportul extern care stă la baza execuției e semnificativ pentru ce naște din somnul rațiunii. Și e doar începutul.

via | /r/TrueReddit

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.