4 thoughts on “sentimentul românesc al rachetei

 1. Rogozanu și ana-liza social-pulitică: vaka și chiloții de tablă de aluminiu.
  Zău Ștefan… nu mai pune posturi cînd ești abțiguit.
  Zic și io.

 2. Un text fantastic, rogozino-revelator pentru adåncimea spiritului rouminesc emigrat in Pisa:

  “Aparent, nimic nu este mai revelator astăzi decât a privi o hartă. Aparent, o astfel de revelație este nu doar revoluționară, ci și profetică. În era geopoliticii ca știință maître și a liberei circulații a capitalului (cu toată armată de forță de muncă, mobilă și ea, care îi semnează demografic concentrarea), hărțile devin oracole. Ostensiv, totul devine cumva clar și predictibil: de la simple corelații între densitate demografică și centre de concentrare a capitalului, la deducția logică a rutelor de circulație a mărfurilor și persoanelor, până la o privire divină – fiindcă neputincioasă – asupra imperiilor și a păcii mereu amenințate la granițele care le despart în istorii și spații, acolo unde diferențele de dezvoltare economică vin codificate fie ca retarduri culturale, fie ca ciocniri religioase, fie ca provincii antidemocratice ale unei liberale păci eterne a Vestului.”

 3. Stefan, ei, tu nu stii ca doamna bleagu scria si la huffington post. despre probleme politico-sociale intr-o americana de sector V, colt cu drumul sarii. madam bleagu are telefon direct cu tic-tacurile de la foggy bottom, le da la schimb seminte. la kornet. asa ca vezi ca e o redutabila.
  si da, mai nou e-n cardasie cu dom profesor ot vascauti, pana si cuiul il evita. mai organizeaza o conferinta, mai da o limba, mai defuleaza pe net, ce poate si -cianul ulii ajuns intr-un loc perfekt.

  2 cretini plini de ei care au fun facand pe trolii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.