Doamne miluiește, popa zugrăvește

Super Sfințitul patriarh Daniel a sfințit noile studiouri ale sfintei radioteleviziuni Trinitas, fie-i transmisiunea binecuvântată, ungând sfintele monitoare LCD cu sfântul mir. Necredincioșii s-au apucat să râdă ca proasta-n târg de sfântul trafalet folosit cu această ocazie, dar trucurile necuratului au fost imediat spulberate de un comunicat al sfintei patriarhii: trafaletul e de fapt o sfântă tijă.

P.S.: regizorul de emisie a fost dus de urgență la cea mai apropiată biserică pentru o slujbă de exorcizare după ce a făcut ca toți dracii când a văzut apa sfințită pe pupitrul de comandă.

via | /r/Romania, Doamne ajută

 

 

6 thoughts on “Doamne miluiește, popa zugrăvește

  1. stefanita, o mie de draci de diverse sexe te vor mirui cu trafalete 1001 de ani!!
    tu realizezi la ce pericol se expuneau popii daca ecranele si masinariile nu erau sfintite? credinciosii ii auzeau vorbind despre afacerile lor in loc de preacuvioasele lor cuvinte.

  2. busuiocul nu asigura cantitatea nec. de blagoslovenie pe mm2. dracii se ascund in toate!

    am vazut ochelari de aia de acu’ 2-3 ani. nu m-au impresionat, mai au pana sa fie atat de fini incat sa prinda orice miscare. adica, sa fie atat de destepti incat sa se foloseasca de finetea ochiului.

  3. Eh, busuioaca e dispensabila. Duhul sfant circula oricum prin curenti de convectie si are schedula variabila, in functie de anumiti factori externi modificabili.
    Nu numai din cauza de ochelari stupizi mananca bataie aia in Mission. Uite ceva foarte bine documentat, daca te intereseaza istoria si politicile zonei http://techcrunch.com/2014/04/14/sf-housing/

  4. In mission sunt cele mai multe evictii. Goagalii nu par sa stie aici niste chestii de baza. In caz de relocare, intotdeauna e bine sa ai o idee despre specificul zonei, macar atat cat sa nu-i obligi pe localnici sa-ti vire ochelarii in nas. Ziarele si intrebatul prin viu grai sunt bune, trial and error merge doar daca reusesti sa recunosti erorile in timp util. Comunitatea care a gazduit pe vremuri summer of love e in general toleranta si multicolor prietenoasa, dar reactioneaza prost la ostentatie si desconsiderare si in general, nu se repede la lustruit papuci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s