Für Gott und Vaterland

Canceliera germană şi ministrul apărării erau la un miting electoral când deodată a apărut în faţa tribunei un mic elicopter cu cameră de luat vederi care la un moment dat s-a prăbuşit pe scenă şi a fost îndepărtat rapid de agenţii de securitate. Teroriştii din spatele acţiunii sunt adversarii politici din Partidul Pirat care, complet lipsiţi de patriotism, au încercat astfel sa protesteze împotriva proiectelor gen Euro Hawk prin care glorioasa naţiune a cheltuit vreo juma’ de miliard pentru drone de supraveghere (şi protecţie) a populaţiei. Proiectul a fost abandonat dar grija altruistă a clasei conducătoare a rămas neschimbată.

De ce s-a prăbuşit elicopterul? Poliţia a găsit un pirat cu o cutie misterioasă atârnată de gât din care ieşea o antenă suspectă şi l-a arestat imediat. Era unitatea de comandă a maşinăriei infernale.

 

One thought on “Für Gott und Vaterland

  1. cancelareasa pare-se ca a fost realeasa. ai vazut si tu, cu ochii tai, ca aia nu stiu ce e aia recesie. si la vot au iesit 73% din nemti. al 3-lea termen! jos palaria. Merkel, Merkel ueber…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.