McEducation

Sistemul de educaţie din SUA are o rată mare de abandon şcolar, în ciuda faptului că elevilor li se cere mult mai puţin ca în alte ţări. Soluţia propusă de un profesor în ştiinţe politice? Eliminarea aproape completă a algebrei din lista materiilor obligatorii.

Advertisements

4 thoughts on “McEducation

  1. Fara algebra esti in aer cu tot ceea ce tine de cantitativ. Nema stoechiometrie, cinetica enzimatica, nu poti calcula coeficienti, dilutii, ph, volume, indici, gaze sangvine, doze de medicamente, incidentze/ prevalentze, n-ai statistica, medicina si de fapt nici un fel de science. Dar poti sa chemi popa sa faca o sfestanie.

  2. aici nu se cheama popa. popa e dealer de masini in timpul saptamanii (caz real). aici te duci la Esalen institute si iti da cu jungisme si namol.

    ce le trebuie nene algebra, cand ii invata transformerii sa numere pe deshte? si mai au si ipad-ul si cartea numai cu o fata.

    pe de alta parte, stam la locurile noastre ca asa or sa creasca tuitions de la liceele/scolile particulare, ba chiar au aparut si pe profit.
    si daca te agiti pt. viitorii pehasdei, iti dau niste exemple de bajeti de fraternitati/sororitati care sunt entitled. sunt mai egali decat profii universitatii (university prof – cred ca stii ca titlul asta e f. tare, putini ajung). stiu din nastere cum e radical din pi pe 4. si daca nu, pai ce pazesc imigrantii, hein?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.