per furta ad astrae

Articolul ăsta din Nature porneşte de la premisa greşită că plagiatul e un lucru rău şi condamnabil în Absurdistan. “If the charges are substantiated, they could spark public pressure for Ponta to resign, say political insiders”. Ce demisie, monşer? Micul Moculescu a făcut totul ca la carte (în cazul de faţă, cărţi). A muncit din greu să colecteze materialul, a tradus chiar şi din limba engleză şi a reuşit să-şi susţină doctoratul în timp ce era secretar de stat în guvernul lui Adrian Năstase care-i era şi conducător de doctorat. Un efort titanic. Şi ce dacă mai mult de jumătate din teza de 432 de pagini aparţine altor autori? Ştie de la Nea Nelu că mijloacele de producţie a textului trebuie să intre în posesia proletarilor. Fiecare după posibilităţi, fiecăruia după nevoi. Victoraş are mai multe nevoi decât posibilităţi, vreţi să-l crucificaţi pentru asta?

4 thoughts on “per furta ad astrae

  1. daca va uitati cu un pic de atentie la cei care semneaza articolele pro-contra variile guverne romanesti, cam vin din filiera germana. parca articolul initial a aparut luni in Frankfurter, right?

    nu m-ar mira ca sa nici nu stie ce s-a scris in super-teza aia, gen mang. cum le zice in engleza? shadow writers:)

    si cand te gandesti ca daca micro-titulescu nu s-ar fi gandit sa agite stupul ICR si sa se ia in contre cu Base pe tema de importanta galactica: cin’se duce la varza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s