bursucul aruncă bomba şi elefantu-şi pierde trompa

Marie-Célie Guillaume a băgat dreapta franceză în fibrilaţii cu o carte despre aventurile micului împărat. Pentru a evita complicaţii legale, a poreclit toate personajele din carte astfel că Sarko a devenit “monarhul” iar cartea însăşi – o fabulă pentru adulţi. Merită văzută reacţia unor comentatori de profesie pe Canal+ când prezentatorul vorbeşte de un mic pasaj în care o membră a consiliului local dintr-un departament aproape de Paris (o cucoană la vreo 58 de ani, se pare) vine la monarh să ceară fonduri pentru muzee. Micul monarh o întâmpină cu o mică erecţie şi îi cere ajutorul. Cucoana îl ajută rapid şi Sarko reuşeşte astfel să ajungă la timp pentru ceremonia de decernare a legiunii de onoare. Trei zile mai târziu avea să se căsătorească cu Carla. Nu ştiu dacă muzeele au primit fondurile după ce-a avut de înghiţit madam politiciana de dragul lor. Vive la France!

Advertisements

3 thoughts on “bursucul aruncă bomba şi elefantu-şi pierde trompa

  1. Pouah! une ‘fable politique’ dont la morale est Poil au dent! :) (cum zice careva acolo in comentarii, un oarecare Mascarille)

    sarko sigur ca nu e un mielusel nevinovat, totusi cred ca degeaba se esofeaza ele (damele alea scriitoare de carti) acum despre Sarko in romane cu “scènes microscopiques” si alea, ca aia care a ramas cu ‘poil au dent’ sta acum ca proasta in lumina publicitatii (adica de rasul lumii ), ceea ce putea foarte simplu sa evite daca ii spunea scurt si clar lui sarko: ‘nu!’

  2. ma gandesc eu acum…ce sacrificii o fi tb. sa faca mitterrand junior pt. cele cateva milioane de euroi pt. un manuscris al lui de sade?:)
    si carla…care i-a luat apararea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.