wagging the dog since the first tribal council

S-au numărat doar jumătate din voturi, dar Putin a sărbătorit deja marea victorie. Acum e în teleconferinţă cu oamenii muncii din fabrici şi uzine care-l felicită pentru performanţă. Evenimentul e transmis în direct de RaiNews aşa că am căscat gura la dialogul dintre cioban şi mioarele emoţionate. Un muncitor îl asigură că la ei în fabrică toţi au votat cum trebuie, după care se lansează într-o dizertaţie din care am reţinut sound-bite-ul “dacă nu te ocupi personal de politică o să observi că începe politica să se ocupe de tine”. Din păcate politica se ocupă de tine vrei – nu vrei. Poţi să te agiţi o dată la 4 sau la 6 ani, dar nu contează cât de şarmant e tătucul, de controlul politicii nu scapi.

Advertisements

6 thoughts on “wagging the dog since the first tribal council

 1. ‘the tail wagging the dog’ este un simptom de ‘non-representative election’ in era actuala caracterizata prin ‘post-democratie’ (cam peste tot, nu numai la rusi)

 2. @Luci
  “alternativele sunt un fel de mistouri”

  exista o expresie (dura) care se refera la alegeri intre ‘ciuma si holera’ :)

 3. offtopic: frati crestini, trebuie sa salvam cotetul tapirului. daca nu pt. noi, atunci pt. copiii nostri. si copiii copiilor nostri!

  reiau aici un paragraf scris la maxima ingrijorare, pe un alt glob:

  care ai tras heblul?
  mai, daca tapirul nu mai are de mancare, de baut, daca din greseala si-a pus o punga pe plastic pe cap? sa fim crestini, sa il ajutam pe tapir si asa ne vom ajuta si noi. am dat un leu pt. ateneu, sa dam un cent pt. tapir!
  nu de alta, @impricinatul nu a gresit cu nimic si chiar avea posturi misto si gandite. nu stiu de ce tre sa plateasca pt. tapir.

  oameni buni, suntem in postul pastelui, nu lasati un tapir sa dispara!

  ps: grrlito, imi place noul outfit:)

 4. @we

  re: tapirul – ti-am mai zis si pe alt blog: poate ca a baut si el, tapirul, niscai tuica si a incurcat butoanele, the result a fost tapirul.net temporary closed. Chiar daca inchidea taraba for ever… ce mare paguba era? (just asking… :)…)

  noul meu outfit este un rezultat ca am despachetat niste cutii cu Lego cu care ma jucam mai deunazi…. ‘I don’t wanna grow up’, you know (like in that song by The Ramones) :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.