un şantaj amical

Absurdistanul ameninţă Serbia cu blocarea accesului la Uniunea Europeană. De ce, după dovezile de solidarietate cu vecinii puri la etnie de peste Dunăre în timpul embargoului? Nu Absurdistanul a fost cel care n-a recunoscut Kosovo de frică să nu prindă speranţe absurdo-ungurii din Transilvania? Ei bine, motivul acestei ameninţări este grija faţă de minoritatea absurdistaneză din Serbia. Care n-o duce bine acum în afara UE. Şi care ar putea să o ducă mai bine în interiorul UE sub protecţia normelor europene. Deci mai bine să rămână cu toţii afară. Păi nu?

Advertisements

2 thoughts on “un şantaj amical

 1. Gresit. Sarbii or sa se supuna, ca isi doresc mai mult sa fie in UE decat sa umileasca cateva zeci de mii de fraieri. Chiar la cat sunt ei de sarbi shovini, parca sunt prea putini vlahi.
  Normele europene pe care crezi tu ca le va impune UE o data ce sarbii sunt admisi sunt alea de care li se rupe romanilor cand nu prind corupti sau bozgorilor cand scriu in constitutie de Gizas? Adica fix pix??! Cred exemplul Romaniei e clar. Tot ce se poate face, tot ce se poate cere schimbat, totul trebuie cerut si obtinut inainte de intrarea in UE. Dupa aia, nu mai exista parghii.
  Mie nu imi vine sa cred ca guvernul asta anti-national s-a miscat asa cu talent. Mai curand, nu o fi primit careva shpaga.

 2. comentariile la articolul acela din evz.ro (pe care il citezi) sunt foarte interesante. De exemplu, cineva spune ca

  “Romanii sunt pentru UE ca si cocoasa pentru om.
  (valabil pentru marea majoritate a sudistilor)”

  in acea ordine de idei, sarbii sunt chiar ceva mai “sudisti” decat romanii (geographically speaking) Deci, se agita ‘sudistii’ impotriva ‘si mai sudisti-lor’ … so to speak…. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.