sou dis iz mai laif

Maria Dinulescu e o actriţă absurdistaneză care a apucat nişte producători americani de picior (in a mather of speaking). Ca să fericească norodul, a făcut un mic filmuleţ despre viaţa ei dimineaţa în zgârie-nori. Maria se trezeşte la 5:30 şi merge la piscină, you know… Bâldâbâc, flop-flop, mormăit de satisfacţie. Super tare. Dar distracţia abia începe. Vrem să vedem cum a descoperit ea ritmul zilei? Sigur că vrem, doar oameni suntem. Pun pariu că domnul din spatele camerei va juca un rol important. Şi probabil o canapea neagră care nu şi-a făcut încă apariţia.

Maria duce o viaţă sănătoasă pentru că… iese pe balcon la o gură de smog proaspăt. În fundal se vede o metropolă aglomerată. Maria devine copleşită de frumuseţea peisajului şi de zgomotul atenuat al maşinilor. Maria devine îngândurată, gata să ne împărtăşească filosofia ei de viaţă. Fără script. Se trezeşte aşa de dimineaţă ca să vadă ce aduce mama natură zi de zi. Azi a adus un ditamai oraşul. Mâine, cine ştie? Maria ia lecţii de engleză, şi se vede. A învăţat clişeele esenţiale fără de care accentul şi topica stângace ar fi o piedică în cariera ei de actriţă internaţională.

Revelaţiile nu se opresc aici. Pe balconul minunat, Maria are un unghi preferat din care face poze la oraş. Cu bărbia sprijinită de balustrada de 1,5m înălţime, Maria încearcă un captatio benevolentiae simulând o naivitate infantilă. Moment perfect pentru desfacerea sutienului, zic eu. Dar nu, continuă cu baliverne din conserve de self-manipulation. Camera pierde focusul şi filmuleţul se întrerupe. Păi cum, am stat 3 minute să o ascult pe ‘telectuală şi nici măcar nu se dezbracă? Of, Mărie, Mărie… cum îţi baţi tu joc de timpul meu…

Cred că şi alţii au simţit la fel, judecând după numărul de răspunsuri video. Aşa, fraţilor, faceţi haz de necaz în loc să semnaţi petiţii pentru continuarea ciné-vérité-ului erotic urban şi avangardist. După aia să nu vă plângeţi de nivelul cultural al următorului videoclip în care apare Maria…

via | reddit

Advertisements

4 thoughts on “sou dis iz mai laif

  1. neuro, matale te plictisesti, pare-se. nu mai faceti experimente, nu mai numarati copii cu 3 maini, esti cumva in ro. si te zgarii pe ochi de plict?

    stefan, scrie ceva mai mult pt. placerea vizuala a neuro, altfel patesti ca mine: bombardament cu linkuri.

  2. Ei lasa, nu te mai vaita atat. Are grija si de tine cineva sa-ti largeasca orizontul. Ai terminat de citit? Acu vin sa te ascult. Si apropo de copii- mai lasa plodu’ si necocolosit o vreme, ca altfel nu-si dezvolta instincte de conservare.

  3. orizontul fiind prin def. infinit nu prea se mai poate largi:) nu, am aruncat un ochi si atat. sunt satul de tipetele astea victorioase zilnice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s