articolul unu, alineatul unu

Casa regală absurdistaneză a rupt legăturile dinastice cu Casa de Hohenzollern. Supuşii au aflat cu bucurie că de acum încolo mult-iubiţii conducători ereditari sunt ai lor şi numai ai lor. Petrecerea s-a prelungit până târziu în noapte când asistenţii au distribuit medicamentele, au stins televizorul şi au însoţit curtenii la culcare.

3 thoughts on “articolul unu, alineatul unu

 1. romania nu duce lipsa de domnitori, regi si alti principi. vorba lui mulliganoglu, sa terminam o data cu circul asta si sa punem pe cineva pe tronul insangerat.

  mihai I de romania (lol) are de batut la dovezi pe djuvara, care se trage direct din tohomerie. mai e una, briana, care zice ca e de la caragea voda.
  si colac peste pupaza, ia citeste aici:
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8618580-audio-deputatul-psd-oana-niculescu-mizil-legaturile-stefan-cel-mare-sunt-filiera-paterna-din-partea-bunicului-tatalui-meu.htm

  ce stefan cel mare, in mod sigur ca daca e atenta gaseste pe cineva la curtea khazara:)

  a, mai e si Gigi I, ala pe linie bizantina – tre sa rezolve situatia cu Djuvara.

 2. Noroc cu alegerile libere si democratice. Asa se mai dixtreaza si mafiotii lu’ berlusconi sau lenztii lu’ basescu pana tarziu in nuapte. Cu sau fara asistenti, that is.

 3. Ia te uita, tocmai acuma se hotarara sa se rupa, cand nici macar fat-frumos cu stea in frunte (sau pe umar) nu mai avea probleme cu apartenenta la liga. Sau poate exact asta era ideea :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.