ciorbă de antigene

Am rezistat mult timp tentaţiei de a scrie despre “search engine terms” năstruşnici pe care-i văd din când în când în WP admin, dar fraza asta e mai puternică decât mine:

“ce as putea sa mananc dimineata ca sa imi iasa markerii tumorali rai?”

Deci cineva vrea să falsifice rezultatul unei analize. Până aici OK. “Markerii tumorali răi” presupun că înseamnă un rezultat pozitiv deci omul vrea să pară bolnav de cancer. Să sperie pe cineva? Să scape de închisoare? O fi Vântu şi îi e ruşine să-l întrebe pe ginecologul austriaco-absurdistanez cu buzunare largi? Din moment ce întreabă ce poate să mânănce dimineaţa înaintea analizelor înseamnă pe de-o parte că nu ştie nimic despre cum sunt evidenţiaţi markerii, pe de altă parte că ştie ceva despre falsificarea altor tipuri de analize prin ingestia unor anumite substanţe. Să fie un fotbalist care încearcă să încaseze o asigurare de sănătate? Un hipocondru masochist care vrea chemoterapie? O piţipoancă care încearcă să mulgă mai multe lovele de la un manelist? Un emo? Un emu?

Advertisements

5 thoughts on “ciorbă de antigene

  1. pai sa manance orice inflamatoriu:) daca ii face un marker ne-specific, ala iti sare din schema la inflamatie. daca e specific, mai nasol. stiu eu, un iaurt cu celule tumorale?

    ce imbecil…

  2. Nu, esentiale (nu stiu daca sunt medicamente sau adjuvanti gen vitamine), se dau numai la markeri din astia naspa. Am auzit din susrsa directa, de la o cunostinta cu hepatita C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.