ţara care dăunează grav sănătăţii

Dacă aşa ceva i se întâmplă unui student la medicină care, de bine de rău, e considerat parte a tagmei, imaginaţi-vă prin ce trec civilii. Ăia care n-au zeci de mii de euro pentru tratamente la Viena sau Budapesta, desigur.

Advertisements

6 thoughts on “ţara care dăunează grav sănătăţii

  1. Mda, viata nu prea bate filmul se pare, e cam tot pe acolo… Altfel, nu-mi amintesc nici macar o singura ocazie in care un student sa fie considerat ca apartine tagmei, pacient fiind .

  2. eu chiar nu inteleg de ce a fost atat de mult plimbat prin atat de multe spitale, cand se stia din prima unde trebuia trimis. adica, cei de la iasi nu stiu ce aparatura/sectii specializate au fiecare din spitalele din acelasi oras?!

    chiar nu inteleg!

  3. Am experimentat câteva situaţii în care am fost favorizat ca pacient din cauză că eram student la medicină. Corb la viitor corb nu-şi scoate ochii…

    Pe de altă parte, o colegă nu a fost scutită de şpaga la chirurg când şi-a scurtat tiroida. Corb, corb, dar brânza-i pe bani.

    Nu ştiu exact de ce un politraumatizat a stat pe drumuri atâtea ore, dar pot să ghicesc că e vorba de oameni care ar trebui să fie de gardă dar stau acasă, spitale care refuză internarea pe motiv că nu e de competenţa lor geografică, medici pe care-i doare în stetoscop de pacienţi, necesitatea de a consulta specialişti care din motive de proastă administraţie nu sunt toţi în acelaşi spital, ambulanţe de rahat, aparatură din mileniul trecut, etc.

  4. tapire, ai un umor incredibil şi ar fi păcat să-l iroseşti comentând articole care nu te interesează. Ce-ar fi să mergi matale la un bar de stand-up comedy şi să te descarci în microfon?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s