the real shit

Una din prostituatele cu care se joacă Berlu a dat un interviu pentru Annozero săptămâna trecută. La un moment dat arată bijuteriile primite de la moşuleţ. Ridică o brăţară lată şi spune “astea sunt Swarovski… Swarovski adevărate…“. Nu pare să ştie că ce sclipeşte pe brăţări sunt simple bucăţi de sticlă cu un conţinut ridicat de plumb. Sunt poreclite “cristal” deşi nu au structură cristalină, dar marketingul excelent al celor de la Swarovski şi preţurile fără nici o legătură cu costurile de producţie au dus sticla asta la acelaşi nivel cu pietrele preţioase când vine vorba de luat ochii la gagici.

5 thoughts on “the real shit

 1. aha !
  cat de frumoase sunt “pietricelele alea micutze”
  altfel sugestionand ..

  se pare ca motivul pentru care tot mai multi “aspiranti ” la statutul lui berlucsconi raman consecventi .. se datoreaza faptului ca .. acest “image” este nu doar lucrativ .. nu!, el este solutia simplificanta a tuturaor problemelor fara sa iti rezervi traseul in timp :

  1. Libertatea
  2.Diamantele
  = egale cu SIMBIOZA !!! pentru ca..

  o parte dintre acesti “baieti” intarziatzi in “evolutzia” lor .. au auzit ca aceasta piatra .. “diamantul” este in forma bruta murdara si urata !

  shlefuita in schimb ( indiferent de sacrificul “dexteritatii” – te mai potzi zgaria la degete de unde picura sangele ) devine frumoasa . luminoasa . limpede . cristal clara !

 2. doaream sa-ti spun cat apreciez ca nu faci propaganda ieftina / au/ gratuita “i-med-ului” si “Arhivei-de-Vis” care — imi imaginez ca in discursul d-lor mai vorbesc si despre ” continutul intestinelor” sau “arsch-ficken” .. hihi !!

 3. si Off-in-Topic :
  behheeheheee .. catre TURMA de OI / Ovine/Bovine .. behehehe…

  mi-am amintit de un “post-it” in urma cu un an ( cvasi) a prof Camelia E — si da !, cum se poate interpreta “Vaginul Poietic”
  sau acel … mda !, pseudo – roman -post – modernistik ” !

  beeeehehehe !!!

  deci..

 4. mdea, nu mai stiu ce tuta siliconata romanca, i-am uitat numele, are bani din cimitire, se lauda ca i-a cumparat swarowski la motan. nu mai stiu daca a specificat unde le-a atarnat…

 5. sau cum spune naomi c. indirect ca diamantele sunt / sau raman inca o forma eleganta de a finanta razboiul ( in cazul lui charles taylor )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.