fish in a barrel

“Vânătoarea” din ţarcul de la Balc e o ocazie perfectă pentru un plonjon în mocirla absurdistaneză. Totul e exotic. De la accentul de şanţ al prompteristei până la prinţişorul pizdii care scoate cugetări de genul “oameni (…) care sunt aici şi au venit să se întâlnească”. Organizarea e foarte caraghioasă. Porcii mistreţi sunt capturaţi în prealabil şi băgaţi într-un ţarc cu garduri electrificate după care sunt alergaţi înspre linia de tragere de nişte ţărani din zonă. Vânătorii obezi care au venit din toată Europa să-şi bage merţanul prin noroaiele patriei stau cuminţi cu ochiul pe lunetă şi când apare mistreţul apasă pe trăgaci. Ca un joc video pentru copii tembeli. Dacă nu au nimerit mistreţul când a trecut de la dreapta la stânga, nu-i bai, pentru că la runda următoare va trece de la stânga la dreapta şi tot aşa până când se înserează. Nu-i chiar culmea distracţiei dar trebuie să înţelegeţi că varietatea e mai importantă decât calitatea. Mai ales pentru barosanii plictişiţi de tras linii de cocaină pe ţâţe de închiriat…

Advertisements

One thought on “fish in a barrel

 1. vaaaaii.. ce articol stupid !

  acum vreo trei ani s a facut unul similar la noi .. cumva ca .. femeile “nemtzesti” adicatelea germane se duc in vacantze prin spanii si ii “consuma” pe barbatii spanioni.
  ce inseamana asta ? pai se duc si se distreaza umpic si pe urma zic Pa !
  Oribil ! .. si deci .. non-conformist !
  Ei bine ! Ei nu-s d-acord si zic ca ele ( nemtzoaicele–c-am curve cumva )
  dar ele contreaza si zic .. pai am lasat numarul de mobil .. nu ?
  Ei zic … uat ? Ele zic .. pai nu e asa conform obiceiurilor ? Ei , vanatorii — cu testosteron — nu inteleg — ca… obiceiurile-s ca-n fizica in permanenta schimbare :))))))))))))))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s