news from the western bloc

Stimaţi tovarăşi şi pretini, permiteţi-mi să-mi exprim neţărmurita bucurie că Ungaria s-a alăturat ţărilor cu adevărat democratice şi multilateral dezvoltate. Începând din acest cincinal, presa mincinoasă şi perversă va deveni perfect echilibrată altfel jurnaliştii şi patronii lor vor fi amendaţi cu sute de mii de euroi. Subiectele tratate trebuie să se încadreze în liniile trasate de Partid. Ştirile cu crime nu pot să depăşească 20% din total pentru că se riscă destabilizarea opiniei publice şi deci subminarea interesului naţional.

Nişte elemente antisociale din radioul public maghiar au protestat în direct în loc să-şi facă meseria pentru care sunt plătite din banii poporului, astfel că au fost date imediat afară şi ordinea a fost restabilită. Primul ministru Viktor Orban veghează pentru pacea şi bunăstarea fraţilor noştri unguri. Totul e sub control. Oricum, dacă duşmanii de clasă reuşesc să înşele vigilanţa oamenilor de bine, tovarăşul Putin e gata să dea oricând o mână de ajutor.

Între timp, prea iubitul nostru conducător Silvio Berlusconi a reuşit să pună căpăstrul pe site-uri sălbatice ca youtube şi să le echivaleze cu nişte televiziuni. În felul acesta vor fi supuse acelorleaşi reguli ca televiziunile tradiţionale. Vor fi obligate să prezinte conţinut echilibrat şi să dea drept la replică în termen de 48 de ore persoanelor care se consideră nedreptăţite. Un pic mai greu de implementat va fi cerinţa de a nu difuza materiale nepotrivite înainte de ora la care copiii fac nani, dar asta e oricum problema site-urilor. Cetăţenii pot să stea liniştiţi că nimeni nu va mai deranja pacea şi liniştea liderului suprem care munceşte zi şi noapte pentru bunăstarea oamenilor simpli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s