les dirty frenchmen

Mare tărăboi mare cu emailurile perverse dintre ministerul de externe amerikan şi ambasadele din colonii (kudos wikileaks!), dar asta nu e nimic pe lângă cântecul ăsta din 1938: Ah ! Si vous connaissiez ma poule. Îl cânta unu’ Maurice Chevalier, mândru de sânii mici şi perverşi ai iubitei.

P.S.: musiu Chevalier a recidivat douăj’ de ani mai târziu cu “Thank Heaven for Little Girls“. The little boys from the Library of Congress gave their approval…

Advertisements

2 thoughts on “les dirty frenchmen

 1. mda ! cam asa ..

  cumva..

  cine ride la urma are umor ! (un fel de razbunare a “titanilor” )

  daca cred totusi ca pot sa fac o legatura cu ultimul posting a lui dl. dr. blad .. as spune ca Eugen avea dreptate atunci cind vorbea de “Gorila” care iti trece prin fata si nu o vezi -,
  si ceea ce nu vrea nimeni sa recunoasca atunci cand vorbim de invazii de straini cu turbane si altele – insa nu observam ca “imersiunea noastra virtuala ” cauzeaza “auto-eliminarea” noastra pe termen lung ( lipsindu-ne de contactul VIU ) si tot la Eugen ma raportez intr-un posting in care vorbeste de Borderline Societate si remediul pe care il gasim atunci cind hotarim ca sa ne privim si sa ne atingem – pt ca este cel mai bun mijloc si calea cea mai sanatoasa !

  daca dl. dr. blad sublineaza importanta memoriei de lunga durata , a gandirii si a constiintei pentru a recupera frumosul – poate ca mai vrea sa ne spuna cit de ineficient si destructiv este pentru memoria de scurta durata cind ramai inchis intr-un hambar de “cotcodac” .. si …

  poate ca Apunct asta a vrut sa spuna ca diferenta dintre o masina si un om este printre altele “constiinta dialogului” !

  in final ma gindesc tot la Eugen ( pe care il felicit pentru campania impotriva alcoolului ) care spunea intr-un posting incepind printr-un citat de a lui Nietzsche .. cite temeri trebuie sa aiba un medic sau un terapeut .. pt a nu se transforma intr-un MONSTRU !

  in rest .. este asa cum am ..spus-o
  FEMEIA este cea careia i s-au daruit inimi .. ode .. si etc .. EA este cea care in final alege cit de TICALOS il vrea pe cel plin de “curtoazie” .. pe cel care doreste sa o cucereasca !

 2. PS :

  ah, si Gigi ( chiar mi-a folosit Tante Wiki ) sa fi fost lovitura de gratie pt cei familiarizati cu filmologia ? – “pendant”-ul francofonilor / francofililor si a celor care au uzat “kalashnikov”-ul ?!
  si.. mai ales sa fie un retour la lumea minunata a lui Amelie ?!
  Ha Ha .. la ce te ajuta “obsesiile” de acest typus atunci cind esti pur si simplu .. doar opurtunist ?!
  hm, ce mai retorica ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s