holocaustul din fundul curţii

Încep să-i înţeleg pe evreii care se tot agită ca să nu fie uitat trecutul. Să ridice mâna cine crede că “pogromul de la Iaşi” a fost format din câteva cazuri izolate şi apoi umflat pe nedrept de propaganda agenturilor străine. Şi acum hai să vedem gropile comune cu sute de cadavre şi să vorbim cu martorii mai longevivi. Ei?

Advertisements

6 thoughts on “holocaustul din fundul curţii

 1. Stefan, incearca sa-ti corectezi “ethno-botanica-lingvistica” atunci cind vorbesti de istorie .. cam asa , de pilda:

  acum , inteleg mai bine de ce nu trebuie sa uitam in general .. de ce au fost oamenii ucisi – de catre cine – care au fost motivele tenebre . ti-o spun doar ca aceasta formulare are un iz cvasi – propagandistic . ma rog , provocator !

  p.s. astept de la tine sa fii nitzel mai romantic si mai iubaretz . ca doar italia aia nu e doar a lui berluconi si a mafiei :)

 2. p.s. parca ai zis ca garantezi libertatea de exprimare nu ca pe bloagele alea de dictatori .. te-am prins cu pisicu-n-sac :))))
  ( off, si cit m-am lungit p-aci cu injurii in maniera defulatorie – poate ca am sa te bat si p-orma am sa sparg o fereastra cu globu global :)) dar te atentzionezi ca ai si tu gauri semnificante intr-ale “masuratului” )

 3. mda. nu-i mai mult de 1 saptamana de cand am fost pe la iasi. prin zona pogromului, pe la targu cucului.
  uite, subiect de reflexie: exista multi legionari care spun ca nu, n-a fost asa cum se spune, ca au fost prea acuzati etc.
  numai ca ei vorbesc numai despre jidani si jidanime in textele lor. intrebare: pe vremea aia asa se referea lumea la evrei? ca nu mi se pare un eufemism.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s