poliţist, invectiv

Miliţienii absurdistanezi, suparaţi că au salarii mici şi pulane vechi, au făcut o demonstraţie ilegală la care au cerut demisia guvernului şi douăj’ de flotări de la preşedinte că altfel îi asediază castelul. Dacă nu le sunt acceptate cererile ameninţă să întrerupă orice luare de mită şi colaborare cu infractorul. Atunci să vezi criză…

Advertisements

12 thoughts on “poliţist, invectiv

 1. iti interzic strict si stract pur si simplu ..
  sa citesti in continuare gazete internationale sau indiferent de maniera informationala ( informativa) in exces ! e clar ?!

  si acum dac-esti cumintzel te-as invita in gropitza noastra de nisipel sa ne jucam cu putzicile :)) eu sa imi aduc sabia mea de muschetaritza si tu chitarutza ta de ruaocher ! dar ma mai gindesc dac-o fac ! haaaaa ! :))

  on-topic : in general cred ca fondul de alcool – reziduul emotzional “neprelucrat” – tendintzele “in-nascute” de hobby-revolutzionari – curajosi printr-o simpla deviatzie a definitziei – plini de elan cu un exacerbat simt justitziar care atinge ades paroxismul – sumat – toate acestea par sa ne impulsioneze in actziuni spontane ! chiar si atunci cind .. “spontan” de regula ne da o definitie ! de fapt !

  n-am intrat pe link .. caci multe suptbecte ma plictisesc prin perpetuarea prostiei ! cam asa !

 2. aveau ai nostri niste fetze!:) unul cu cascheta pe ceafa, altul cu camasa deschisa si parul de pe piept revarsandu-se triumfator. transpirati, sufland din fluierele lor, injurand, vreo 5 cu pistoalele (or fi avut si gloante), vai de mama ei de Politie Romana. cum a ajuns.
  ii vad pe astia de aici, cand sunt la vreo demonstratie/defilare, te ia cu frisoane. si cand se urca pe caii aia ai lor de lupta (ca sunt antrenati sa intre in multime), sunt really scary.

  cica baselul a renuntat la serviciile lor. awww:) inca un divort. dar udrea ramane neinvinsa. culege pietroase. vorbesc de struguri.

 3. da, nu-i asa ca acest termen de “militian” evoca la rindul sau amintiri triste ? de aceea toti cei care au avut muschetari si ruoacheri sunt bine inspirati ( daca nu consultati ) sa aiba grija sa nu cada in extremele “trecutului” !

  p.s. istoria nu se invata de la gazeta si nici de la teve :)

 4. nu stiu daca sunt amintiri triste. ca erau fiorosi numai daca erau in patrule de catre 3-4, cu automatele, in iernile ultimilor ’80, sau pe magheru, cand trecea cate o coloana oficiala.
  era un ‘dom plotonier la noi in cartier, i-am uitat numele, venea regulat la noi in bloc numai la cativa indivizi, sa ia turnatoriile pe ultimele 3 luni, sa zicem. pana si copiii de 10 ani faceau misto de el.

  la magurele erau garla, 2 saci pe mp. ca era si o unitate de securitate, pt. reactor. innocuous. ii aia grija de studentii straini. dupa revolutie au disparut. si unii si altii.

  nu, amintiri triste nu cred. mai degraba amintiri amuzate, sau furioase ca nu isi faceau treaba – cand era vorba de ceva serios se dadeau la o parte si inventau cele mai abracadabrante motive ca sa nu scrie raport. sau ca alergau studentii “cu nasul” prin tren – uau!, asta da treaba de militian. sau cand isi dadeau importanta si te intrebau de “mutatie” dupa ’90 cand asta deja fusese abrogata.

 5. …schuster il chema!, pe plotonier. mi-am adus aminte.
  tovarasul plutonier schuster, a carui burta avea o vointa proprie si personala. era un malac de 2 x 2, cu cascheta pe ceafa si cu un burton facut de la prea multe exercitii fizice. cu bere, vin, ce spaga mai primea.

 6. haha.. misto tare de tot asta cu “schuster” draga wandering elf .. m-am hlizit de numa :)
  apoi chiar ca se potriveste . istoria est-europeana zice .. ca o c(am) faceau / practicau cu “pantofii” :))

 7. asa il chema, fara misto. adevarul e ca facea si multa talpa, avea cateva blocuri de “patrulat”. venea pt. orice: de la unul care a baut prea mult si a spart un geam pana la constatari de deces – vara venea destul de des, plaja aproape, cine/ce a facut trafic cu valuta, this kind of things.
  +, cum ziceam, controale periodice ale administratorului de bloc si celorlalti clantai.

 8. draga WE ( cvasi – offtopic )
  mi-a placut interventia ta de ieri – in care ai afirmat ca exista un “pretext-cvasi” pentru introducerea “amprentizarii” !

  iti dau dreptate – pentru ca – bürgerrechtler(ii) nostri ( deci aparatorii de drepturile omului si cele constitutionale ) de acici de la noi de pe meleaguri – bombardeaza curtea constitutionala cu acte juridice bine puse in mappa – exact din cauza unui abuz bine camuflat vindut “transparent” publicului consumator si dependent de “juisari” :)

  p.s. vezi draga wandering elf ce inseamna sa raspunzi scurt si la subiect fara prea multa emfaza si pam-pam ! :) mi-a placut !

  p.p.s.si fara legatura cu tine sau cu stefan sau cu articolul spun asa : antipatizez cu profunzime expresii de gen : ” bre” e Klar ???? va … vafanculo bre baaaah !

 9. pe se : BRE : nu mi-a placut in veci Henri Purcell !!!

  E Klar ????

  dar imi placein schimb : Eagles si Genesis si Phil Collins Si … Brahms !!! BRE !!!!

 10. si un ultim PS ( ca sa nu ejaculam in grup ) imi place BRAMS – ZEIT FÜR ZÄRTLICHKEIT !!!

  Deci : BRE ? voi d-acolo sha stiutori si juisatori : VAFANCULO !!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.