art house raping

Fotomodelele care nu mai beau apă plată cu lămâie ţin să mulţumească Elveţiei pentru eliberarea celui mai bun regizor dintre violatorii în serie – Roman Polanski – şi să condamne lipsa de rafinament a colegei Edith Vogelhut care se plânge că a fost drogată şi violată-n cur pe când avea 21 de ani, sau declaraţia lipsită de emoţie a actriţei (prea urâtă pentru a fi fotomodel) Charlotte Lewis care a fost onorată în Paris pe când avea 16 ani.

7 thoughts on “art house raping

  1. Acum cred că ştiu de unde s-a inspirat un prof de la UNARTE când a afirmat în faţa studenţilor (inclusiv a mea) că “violul nu e chiar aşa de rău pentru o femeie”. Că tot l-a citat pe Mr. spunând că ”înălţimea nu mai contează atunci când ajungi la orizontală”.

  2. Ce nu pot intelege este de ce oamenii astia ies la lumina doar atunci cand se sparge balonul. Desi n-am de ce sa-i iau apararea lu’ nea Polanski (nici macar nu-l simpatizez prea mult ca regizor) , ma irita genul asta de comportament. Ca au fost amenintari, mituiri, nu stiu ce….mi se pare absurd sa iesi la lumina la 20 de ani dupa un incident doar pentru ca au facut-o si altii. Automat iti omoara o parte din credibilitate, indiferent daca ai sau nu dreptate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.