Băse e reptilian


Am în sfârşit dovada că suntem conduşi de extratereştrii reptilieni deghizaţi în oameni! Priviţi cu atenţie filmuleţul din 2004 în care Băsescu Traian e surprins făcând lucruri supraomeneşti. Primele două cadre pe care le analizăm sunt succesive şi arată o schimbare de poziţie a mâinii drepte de aproximativ 50cm într-un interval de 1/15 secunde (pentru că filmul de pe youtube are 15 FPS) deci la o viteză medie de 27Km/h. Dacă asta nu e suficient de impresionant gândiţi-vă că acolo intră acceleraţia şi deceleraţia deci viteza maximă e şi mai şi. Această scăpare ne permite să evaluăm capacităţile fizice ale reptilienilor şi să ne imaginăm un pic calvarul prin care au trecut în perioada camuflajului pentru a părea oameni. Probabil ani de zile mişcându-se cu încetinitorul…

Următorul cadru e cel mai valoros din punct de vedere ştiinţific. Arată cum membrul superior se lungeşte cu 15-20 de cm şi nu putem decât să speculăm asupra aparatului bio-mecanic reptilian şi elasticităţii costumului uman. “Vizitatorii” au cumva articulaţii duble în care un scurt segment stă de regulă pliat şi este extins fulgerător pentru a captura prada?

Al patrulea cadru arată o nefirească (pentru noi, oamenii) răsucire a pumnului cu o concomitentă iluminare a feţei victimei. Specialiştii consultaţi de mine telepatic susţin că ar fi vorba de o manipulare pozitronică a creierului victimei care ar explica de ce faţa continuă să emită o lumină albăstruie pentru 9 cadre după care dispare la fel de brusc cum a apărut. Controlul minţii explică şi de ce copilul astfel manipulat a izbucnit în râs. Mai puţin de o secundă, deci, a fost suficient pentru spălarea creierului. Nu putem decât să aşteptăm înfricoşaţi momentul în care rasa asupritoare îşi va face publice intenţiile. Specialiştii susţin că se va întâmpla în 2012…

Advertisements

33 thoughts on “Băse e reptilian

 1. crezi ca nea gogu, stalpul carciumii din sat, o sa gandeasca cu atata premeditare?
  sau pensionarii care ard gazul in fata PSD-ului local vor gandi inainte sa tipe si sa isi agite sacosele?

  stii vorba aia: manjeste-manjeste, ca tot ramane ceva.

 2. e nu mai conteaza…
  Postul TV Realitatea ar trebui dat in judecata pentru manipulare obscena si dezinformare.
  In orice caz trebuie data dezmintirea in direct a acestei marsavii.

 3. Cred că fascistoidul Patriciu e îngrozitor de invidios. În lumina celor descoperite gândiţi-vă cu cât i se lungeşte şi cu cât i se îngroaşă lu’ alienu’ de Băsescu….

 4. Prietene ori eşti plătit bine de reptilian, ori eşti naiv rău să crezi explicaţia toxică ce a fost băgată pe gât şi o susţii în necunoştinţă de cauză.
  Oricum ar fi, bine nu dai, te anunţ.
  Filmul pe care s-a făcut explicaţia este fake, dar caută un filmul original, adicăteală ăla în care nu se explică cum e făcut fake-ul, şi ia acolo cadru cu cadru şi ia vezi, e reptilian Băse?
  Mie nu mi s-a părut. Eu zic că tu ai dreptate, filmuleţul la care te uiţi tu este fake şi a fost intoxicat netul cu el ;)

 5. it’s a total mess. azi dimineata, cand am inceput sa frunzaresc ziarele, nu am inteles nimic. scenariul clasic: toti urla, informatii contradictorii, drame la telezivor, intr-un cuvant, circ.

  ba e mama copilului, ba nu e, ba a fost impins, ba nu a fost impins, ba exista 1-2-3-…alte variante (toate adevarate) ale filmului.

  un otv generalizat. nu m-ar mira sa apara si elodia la vreun post.

 6. Baieti hai la votca e groasa … acum sunt mai convins ca oricand sa il votez pe Basescu. fata de restul e INGER fratilor INGER.

 7. de ce nu se prinde lumea este că şi faptul că copilul însuşi este reptilian (nu ştiu încă dacă băsescu ştia sau nu).
  numai un reptilian ar putea primi una în falcă aşa, la acea viteză fantastică a pumnului (ecuaţia aia cu masa şi viteza) fără să-şi facă mandibula praf

 8. LET’S GOOGLE BOMB GEOANA!
  Pentru Webmasters pro-Basescu, hai sa facem un Google bomb:
  Adaugati urmatoarele linkuri pe blogurile si siturile voastre:

  Fatalau
  Iliescu
  Vandut Moscovei

  toate ducand la http://www.mirceageoana.ro/

  Cu suficiente postari, atunci cand cineva va googla: “Fatalau”, primul rezultat din Google va fi situl lui Mircea Geoana.

  Vezi exemplu de postare in partea dreapta a paginii mele: http://calinionescu1.wordpress.com

  P.S.
  TRIMITE MAI DEPARTE!

 9. păi şi cu ce este metoda asta mai bună şi mai morală decât aia a lui patriciu et comp??
  ’steţi toţi o apă şi-un pământ.

 10. haaaaa.. iata ce misto e sa-ti dai seama ca “Base” e un reprtilian :))
  hahaaaaa .. draguta miscare a “revolutionarilor” din toate domeniile :)))
  intirziata saracuta si probabil cu probleme de “prostata” … hahahahaha

  totusi ..

  sper sincer ca .. astia sunt de la fractziunea alde absurdistanezilor – bozgorilor – jidanilor – tziganilor .. etc ..aaa.. si restu :))))))

  dar tu esti gagicu meu, Stefane :)

  p.s. te pupicu ! a ta Maricica .. smecheroasa si voioasa ..

  gagicu+gagica= gagicii :)))) hahahahahah

 11. @emma, nu cred ca stii ca in Ro. iar a inceput campania de ambele parti. Vantu a facut cunostinta cu bocanceii, dosarul sau a ajuns (finally!) la guvern, cu un camion, “mogulii” au declansat contra-reactia, iar Base a declarat razboi total “mogulilor”. a inceput campania de iarna, lumea tre sa uite de frig, sau sa iasa in strada datorita acestuia, intelectualii se declara scarbiti si apolitici si se plang ca nu au avut noroc de presedinti. etc.etc.

 12. a, nu , nu cunosc actorii politici si nici pe cei ai economie decit intr-un numar foarte restrins si acest lucru de pe blog-uri .
  dar da ..iata ce surpriza ! o tara cu intelectuali apolitici e numai buna pt o dictatura ! ( asta apropos de miscarea “dada” tristan tzara , etc )

  dragut ..
  totusi .. ma gindeam la o contra-carare in circul cu tiganii . bine ca se inchide si asta si se re-depune ad-acta ! :)

 13. ba ori sutn eu prost, ori nu vad nimic in cadre, toate pozele sunt identice in basca mea, am o minte deskise si cred in posibilitatea existentei reptilienilor si a masonilor; da hai frate ma lasi ca de aici nu se vede nimic.

 14. Numai niste redusi mintal puteau crede ca filmul este trucat. Tara de prosti, fara pic de ratiune, usor de manipulat spre dezastru.Din pacate toata lumea va confunda cu tiganii, insa este o mare greseala. Tuganul este un mafiot ordinar, care l-a transformat pe barbatul roman in sluga si cocota lui, iar pe femeia romanca, spalatoarea de chiloti si prostituata de pe centura tot in spujba tiganului. Natie de fraieri, MUCLES si SICTIR! Voi doar de aceste doua cuvinte tiganesti va este frica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.