ştiri de la capătul lumii

Băse zice că netu nu trebuie să fie supravegheat de stat ci că noi trebuie să ne reglementăm singuri. Toate bune şi frumoase da’ ce ne facem când marele licurici o să bată la uşă cu ACTA?

Dinescu e supărat că nu a fost lăsat să vorbească la un miting electoral ţinut în satul proprietate personală. Zice că e semn nasol, de expulzare. Oricum mai rău ca pe vremea lui Ceaşcă…

Pe Bogdan Chirieac l-a părăsit amanta. A, e şi SRS pe acolo încercând să-l şantajeze pe Cătălin Macovei, şeful ANI, care în loc să se supere e deschis la colaborări. Are şi Cătălin amantă, c-aşa-i în tenis. SRS nu. El are alte gusturi. Ceva cu strânsul coaielor de politicieni. Între picioare…

Tov. Iliescu zice că teroriştii… din toate direcţiile… au întinat nobilele idealuri… hai la lupta cea mare / rob cu rob să ne unim / Şi internaţionala / prin noi să o făurim…

Advertisements

3 thoughts on “ştiri de la capătul lumii

 1. asemanarea dintre clooney si chireac e in prima litera a numelui de familie. diferenta este ca amantele nu il parasesc pe clooney, dar pe chireac da.
  avantaj clooney.

  rational, nu ai cu cine sau de ce sa votezi. asa ca toate scandalurile si santajele astea sunt de doi lei. norocu,l sau ghinionul nostru, e ca suntem blegi. daca am fi avut mai mult sange slav, de exemplu, ar fi inceput astia sa se gaureasca reciproc.

  chestia aia cu ACTA ma cam ingrijoreaza. cat de avansata e treaba in EU? au inceput sa implementeze legea aia cu taiatul firului, sau e de la tara la tara – asa ca tre votata etc? pun pariu ca berlu va fi printre primii care o vor adopta- ii pica la fix.

  sa nu uit: bine i-a facut Baselu lu Dinescu. asta merita un asa-zis intelectual care face politica de pe margini-centru.

 2. Legea cu 3 suspiciuni de copyright infringement nedemonstrate în nici un tribunal şi ţi se taie netul? A picat la nivel european dar a fost adoptată în câteva police states din zonă. Încă nu e în Italia.

 3. legea asta e ground pt. multe abuzuri – asta cred ca e cea mai mare pb. cu “3 strikes”. se da drumul la precedent si dupa aia trebuie doar ajustarea din mers si tacita a ce este “protejat” si ce constituie “infringement”.

  si mi se pare si stupida – pentru ca cei carora le place un film intr-adevar, tot vor cumpara DVD-ul, sau se vor duce sa il vada la un cinematograf, sau vor plati in vreun fel sau altul ca sa il vada high-def, 3D, whatnot.
  nu mai pun ca de fapt se protejeaza veniturile absolut ridicole ale fat cats. numai cand ma gandesc la cecurile taiate haitelor de avocati din partea fiecarei firme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.