l’orgoglio e il letto grande

Superbă ieşire naţional-jeumanfişistă a ministressei turismului din Italia aflată în vizită în Australia împreună cu Silvio. Televiziunea australiană ABC i-a luat un interviu după conferinţa de presă a taurului comunal şi s-a lăsat cu scandal. Cum de-şi permit ei, barbari de la antipozi, să jignească democraţia şi orgoliul italian cu întrebările lor aluzive? Păi mai era puţin şi o întrebau pe ministră cât costă scurtul. Păi se poate…

Advertisements

5 thoughts on “l’orgoglio e il letto grande

 1. m-am uitat la videoul ala. ministresa voastra are ceva din udrea – modelul italian de fapt e imitat in romania in multe locuri.
  ce are “mandria de a fi italian” cu ce intreba ziarista, nu stim.
  f. agresiva tipa. si…nu stiu, de calitate joasa. parca era o turista cam beuta si enervata ca a luat-o politia ca facea scandal pe plaja.
  cum a ajuns ministresa, what’s her story?

 2. tot io: deci aveti una democratia (sau cum s-o scrie) moderna! asta inseamna ca…berlu face ce vrea muschii lui, asta inteleg din interviul ala cu scantei. gestica ei e bestiala!:)

 3. Cam aşa.

  Din scandalurile recente cu o prostituată care a dat procuratorilor înregistrări din timpul unor petreceri la palatul lui Silvio, a reieşit că fetele care îl fericeau pe bătrânel ajungeau candidate prin tot felul de alegeri. De la comunale la parlamentare şi europene. Concluzia firească e că şi membrele guvernului (nu numai cea interceptată când povestea o felaţie cu şefu) au trecut prin patul casanovului. Nu degeaba s-au remarcat întâi prin televiziuni şi abia apoi au descoperit valenţe politice.

 4. Stefan, tocmai am citit ca Parlamentul nu i-a dat imunitate lu Berlu. Ce inseamna asta de fapt? Poate fi bagat in proces? Are asta vreun efect pozitiv, sau mai sunt inca jde mii de portite prin care casanovul se poate strecura?

 5. Berlusconi încerca să obţină imunitate pentru primele 4 funcţii din stat (inclusiv cea de prim-ministru) prin amânarea tuturor proceselor până la terminarea mandatului când mare parte din ele ating şi termenul de prescriere.

  Legea a fost respinsă însă de curtea constituţională (toţi sunt egali în faţa legii, etc. etc.) şi acum Berlu riscă să se plimbe prin tribunale pentru că are nişte procese în curs. Cred că mai are nişte căi legislative de încercat cum ar fi decretul de guvern însă e dificil.

  Interesant că în Absurdistan s-a făcut mult mai uşor şi mai rapid imunizarea clasei conducătoare. Şi nu numai la baştani ci şi la parlamentarii de rând.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s