Stone cold crazy

Am tresărit când am văzut la ştiri un dictator pe covorul roşu al festivalului de film de la Veneţia. Hugo Chavez zburda graţios ca Elţân după al doilea litru de vodcă şi glumea grobian cu fotografii. A fost invitat de Oliver Stone, born-again commie, care îşi prezintă ultimul documentar în care îi scoate îngeraşi pe liderii sud-americani. Pucistul ratat a venit în elicopter, pentru că are rău de mare şi a golit un întreg etaj al unui hotel de frica atentatelor. Însoţit de 50 bodyguarzi a bâguit ceva despre Biblia ca perlă a marilor civilizaţii incaşă şi maya. Ciudăţenie teologică care se potriveşte cu revelaţia că Iisus a fost primul socialist şi cu celelalte bazaconii pe care locotenent-colonelul are timp să le producă între două modificări ale constituţiei.

Advertisements

One thought on “Stone cold crazy

  1. e o rushine, asta este!
    i-am vz si eu, amindoi la cravate rosii (pai nu?), e si umflatul ala sinistru (incl in sensul italian) de mmoore – practic e toata shleahta… mi-e sila, mi-e greata si-mi vine sa borasc – ADOR vba asta, am auzit-o odata & am adoptat-o ;)

    pe genericul final al documentarului vacii mmoo-re se cinta ‘internationala’, for crying out loud!! crek o isterica dementa k emma ar fi in elementul ei aici, e-un fel de ‘venezia = pamint comunist’ :(((

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s