papi chulo

Gino Flaminio şi-a pierdut iubita. I-a suflat-o primul ministru. Ziarul Repubblica l-a găsit în sfârşit pe ghinionist şi a reuşit să facă un interviu cu el. Sunt confirmate circumstanţele în care satirul Berlusconi a sedus-o pe nimfa Noemi.

Povestea începe cu un catalog de prezentare a fotomodelului de 15 ani care arată fundul oricui e capabil să o facă faimoasă. Agenţia respectivă trimite copii ale catalogului pe la case de modă, agenţii de publicitate, televiziuni, etc. Emilio Fede, directorul pupincurist al unei televiziuni din trustul Mediaset (proprietatea lui Silvio) căuta la un moment dat prezentatoare pentru Meteo. Merge la agenţia respectivă şi ia un teanc de cataloage. Trece pe la Silvio pentru cină şi lasă sau uită pe masă pozele lu’ Noemi. Silvio salivează peste imaginile fotoşopate şi pune mâna pe telefon.

O sună în mod repetat, fără să se prezinte şi îi repetă lolitei că are o “faţă angelică” şi o “puritate” care trebuie păstrată. Îi zice la un moment dat “nu se aude cine sunt?” convins de originalitatea vocii sale şi adaugă “eşti o fată divină” la arsenalul poetic al cuceritorului latin. Gino n-a crezut că pe gagica lui o curtează chiar Berlusconi aşa că Noemi i-a pus telefonul la ureche de câteva ori ca să se convingă. Da, fata era un pic cam naivă. Dar nici cu Gino nu mi-e ruşine. A stat încornorat un an şi jumătate până când iubita a plecat pentru o săptămână să facă revelionul la vila lui Silvio din Sardinia. Şi-a luat o prietenă cu ea că aşa a zis ‘papi’, că or să fie multe fete tinere la orgie … pardon, petrecere şi pe urmă nu răspundea la telefon când o suna papagalul (fată educată, ştie că nu se vorbeşte cu gura plină). Ce i-a băgat în cap bătrânul tartor putem ghici din interviul dat după majorat, când spunea că e pregătită să intre în lumea spectacolului şi e deschisă 360 de grade la propuneri de colaborare.

Mai puţin clară e reacţia părinţilor. Mama, o fostă starletă rămasă în anonimat, suţine că şi-a crescut fiica “în lumina Evangheliei” şi că San Silvio e un al doilea tată. Primul tată, un mic funcţionar napoletan care se pare că e separat de soţie nu spune nimic. Nici nu confirmă minciunile lui Berlusconi dar nici nu le infirmă. Nu pare totuşi supărat că o parte din ADN-ul lui a intrat în contact intim cu Puterea.

E clar că nu e nici prima şi nici ultima nimfetă trasă în ţeapă de bătrânul cu pastile albastre, însă scandalul a pornit de la expunerea publică a relaţiei. Adică în vila ta faci ce vrei, dar când mergi la restaurant să serbezi majoratul pupilei e bai. Nevasta cezarului a fost rănită în imagine şi a băgat divorţ. Câte un ziar mai curajos demontează minciunile zilnice prilejuite de boacănă iar populimea vede în sfârşit pe cine a pus ştampila. Dacă Silvio nu bagă rapid o dictatură în stil venezuelean riscă să-i scape puterea din mână şi să devină un simplu pervers care agasează liceene la telefon. Here’s hoping…

Advertisements

3 thoughts on “papi chulo

  1. paranghelia aia a fost cu 40 de femei?! dom’ne, voi aveti un mini-caligula acolo, un nero diminutiv, nu un papi putativo:))

    am eu impresia, sau chiar individul incearca sa imite imparatii romani? si italienilor le cam place un pic mascarada asta?

  2. Le cam place de moşuleţul viril care aranjează cravatele colegilor de partid şi se ridică pe vârfuri în fotografiile oficiale. Sper să le treacă admiraţia o dată cu intensificarea crizei economice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.