amor uşor, de dictator

Duminică seara Berlusconi a mers de la Roma la Napoli pentru a asista la majoratul don’şoarei Noemi Letizia trezind surpriza şi indignarea soţiei. Întâiul playboy al ţării a descins neanunţat la discoteca cu pricina şi i-a dăruit un colier blondei care-i zice “tati”. Tânăra speranţă s-a bucurat nespus şi a anunţat că e gata să dea lovitura pe televiziuni, ştiut fiind că drumul spre celebritate trece prin biroul câte unui bătrânel pervers.

P.S.: juna a jucat recent într-un scurt-metraj în rolul… gagicii unui politician.

Advertisements

12 thoughts on “amor uşor, de dictator

 1. a cata e? a 3-a, a 4-a? nici nevasta-sa nu a fost departe de ele, asa ca nu vad de ce face atat scandal.

  auzi, presed. ala al vostru ce face? e doar de peisaj?

  cand il vad pe obama cat de familly-oriented este si apoi il vad pe obsedatul asta alergand dupa pustoaice, ma apuca rasul. si s-au pozat si impreuna.

 2. Base ? El e vesel, linistit. Cred ca si-a dat seama ca nu prea are ce face si sta cuminte pana se termina mandatul. A, mai minte putin (sau si el a fost mintit la randul lui de catre fiica lui mica, intr-un exces de lingusire copilareasca) sa faca lobby pentru viitoarea euro-parlamentara Eba, fiica lui sclipitoare si plina de “sucesuri”.
  http://bucuresti.time4news.ro/monden/elena-basescu-primeste-8000-euro-salar-pentru-3-ore-de-munca-pe-zi/
  You gotta love Romania !

 3. nu, ma refeream la presedintele italiei. am uitat cum il cheama. sist. italian e ca cel englezesc si evreu – primul ministru e f. important, iar presedintele/regina sunt de forma.

 4. Il presidente della repubblica poate să nu promulge legile, dar având în vedere că a fost ales tocmai de parlament şi e în general bătrân, cuminte şi respectat mai ceva ca regele Tailandei nu prea are motive să facă figuri.

  Apropo, primul-ministru e numit ‘il presidente del consilio’ deci trebuie specificat unde activează fiecare preşedinte în parte ;-)

 5. @tudor: acum am citit articolul cu elena basescu. da, s-a mai scris despre luxten. iti dai seama, la banii pe care ii face luxten, 3000 de euro sunt peanuts.

  ce sa zic: parlamentul european e o gluma, pare-se. berlusconi voia sa trimita un desant de starlete, basescu o trimite pe aia mica…

 6. Stefan, asta ai vazut-o?

  “Silvio Berlusconi, 72, also signed a photograph of himself for Noemi Letizia as well as a book in which he had written a goosebumps-raising dedication to her saying: ‘To my little Noemi, my little graphic artist, your little daddy teacher.”

  cum ar zice altcineva: fachinei!!

 7. Berlusconi chiar o să trimită în parlamentul european 3 starlete. Şi o să facă campanie împreună cu ele prin toată Italia.

  Dedicaţia aia e în original: “Alla mia piccola Noemi, alla mia piccola grafica pubblicitaria dal suo papino putativo” şi nu e aşa de perversă cum au tradus-o ei. ‘putativo’ înseamnă închipuit, fictiv fără conotaţia negativă. Un make-believe tandru, dacă vrei. Mai există teoria conform căreia blonda e de fapt fata lui Silvio (mă-sa a fost şi ea starletă) şi de asta a intrat în panică prima doamnă…

 8. :) ok. am inteles. te-ai inscris in partidul lui berlusconi si ii faci reclama mascata:)

  maybe it’s just me, dar cand pronunt cu voce tare “papino putativo” e ceva ce ma face sa zambesc.

  maybe a slightly uncontrolled syneshesia, eh?:)

 9. wow, that’s a first!

  cate starlete s-au invartit pe genunchii lui el papi, ea doar a dat din gura si atat. acu e hotarata!

 10. Păi a tăcut şi-a înghiţit pentru ăia 25% din avere pe care-i primeşte automat soţia dar cred că s-a prins că Silvio nu moare cu una cu două dacă la 72 de ani aleargă după liceene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s