pesimism

Nu vă încearcă tristeţea privind la revoluţia basarabenilor? Nişte tineri au curajul să iasă în stradă fără nici o şansă de a învinge majoritatea electoratului (prostimea tot la sărăcie trage), miliţia (care nu pune piciorul în Transnistria dar arestează fără probleme jurnalişti şi lideri ai opoziţiei) sau interesele unei Rusii din ce în ce mai agresive după ce a pus KGB-ul mâna pe putere… Parcă am mai văzut filmul ăsta şi nu iese bine pentru băieţii buni.

Advertisements

5 thoughts on “pesimism

  1. ba da. am vazut cate ceva ce se intampla acum acolo.

    nu stiu, eu le-as da la toti aia cetatenie romana in regim de urgenta, cu toate posibilele repercursiuni. doar asta mai vad acum ca posibila scapare de bulanele militienilor.
    daca base ar face asta ar castiga si mama alegerilor fluierand.

  2. Mă tem că basarabenii or să păţească ce au păţit ungurii din Transilvania. Declaraţiile sunt ieftine, dar când vine vorba de susţinerea financiară (acordarea în masă a cetăţeniei presupune un aflux semnificativ de şomeri) ţara-mumă se cam întoarce la declaraţii.

  3. mda, la asta nu m-am gandit – influxul de someri. asa ca o vor lua pe coaja si vor infunda puscariile, posibil la tiraspol, sa aiba grija cazacii de ei.

  4. mda. e obicei national: se iese la cafteala, lumea urla, unii iau scatoalcele si, la coada de tot, apar unii care preiau afacerea cap-coada – cu conditia sa fie loc de invarteala, ceva…
    daca nu, nu! da-i in ma-sa pe-aia care au iesit cu gura mare! dracu’ i-a pus?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s