santo subito

E înscenare, maică! Sfântu’ Jiji pătimeşte acum pentru că nu s-a băgat în masonerie, dar maică-sa e credincioasă şi taică-su era legionar. Şi ce dacă înjură mai liberal la vorbire? Ce, domnu Vadim nu le mai scapă şi el? E om bun că dă de pomană la milogi. Jos Băsescu care nu dă de pomană! Să moară toţi dujmanii lu’ domnu Jiji!

Bă’eţii de cartier e şi ei alături de domnu cu brandu, da’ parcă mai cu filtru. E deja suficientă panaramă de la divizia de muieri isterice şi ţigani sufletişti. Să-l lase domne, liber ca să poată să dea de mâncare la membrii de partid! Ce dacă a sechestrat nişte bagabonţi. Era nişte hoţi, maică, nu se pune. Da’ ce, a terminat cu ceilalţi infractori şi a ajuns tocma’ la sfântu’ Jiji? E făcătură, vă zic eu.

Jos Băsescu! De ce l-a arestat domne’ pe binefăcătorul nostru? Huoo! Uite şi jandarmii, face plajă pe trotuar. Să trăiţi, nu cumva vreţi să opriţi manifestarea neautorizată din faţa tribunalului, mânca-v-aş? Nuuu, ce treabă să aibe ei cu un protest care nici măcar nu e continuu. Dacă erau câţiva studenţi burgheji care să tulbure liniştea lu’ nea Nelu, mai ziceam, da’ aşa…

Advertisements

One thought on “santo subito

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s