where the white house women at?

Obama a câştigat! Pentru prima oară în istoria Statelor Unite un tocilar ajunge preşedinte. Faux News a anunţat suspendarea programului timp de 2 două zile în semn de protest iar Steven Colbert va primi un portofoliu în noul guvern. Sarah “nailin” Paylin şi Joe the “not really” plumber negociază talk-showuri TV. McCain se reface după infarctul din seara alegerilor. D-na McCain a început un nou program de painkiller distribution iar Olbermann a fost văzut alergând gol-puşcă în faţa sediului NBC.

Primiţi această ştire în premieră absolută pentru că tocmai am făcut rost de un gif animat cu un Jedi knight waving his hand şi am de gând să-l folosesc în caz că cine număra voturile contează mai mult decât cine le bagă în urnă. So it’s risk free. Start celebrating, people! Oricum, dacă iese nasol nu o să vă amintiţi nimic.

Advertisements

7 thoughts on “where the white house women at?

  1. Man, urlam de unul singur cand CNN a anuntat Ohio si Florida pt. Barack. Iar in Long Beach cica pocneau artificiile. niciodata in cei aproape 13 ani petrecuti in us, nu a fost o asemenea noapte electorala emotionala.

    I am finally happy after so many years of dissapointment and fury.

  2. Am stat toată noaptea să văd dacă chiar se poate. Au fost cele mai spectaculoase alegeri la care am asistat şi a fost suficient să întărească filoamericanismul ăla moştenit din moşi-strămoşi care se clătina serios din cauza lui Bush şi a aprofundării istoriei SUA.

    A black dude called Hussein… how fucking huge is that? Trăiască elitiştii democraţi din fake America şi toţi voluntarii care au înroşit liniile telefonice chiar şi-n ziua alegerilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s