free association

– Elly, Elly, lama sabachthani?
– ministerul culţilor şi cultelor
– unitatea de plimbări europene
– circular round table
– răpirea din seraL
– we didn’t cheat the Romanian state, we only cheated the Swedish state
– sit întreţinut de
– le Droit s’efforce d’organiser la vie en société

Advertisements

29 thoughts on “free association

 1. Dlui Tălpălaru, îndatoritor ca întotdeauna:

  Va trebui totuşi să explicaţi povestea cu unitatea de plimbări europene. Nu de alta, dar foarte multe din drumuri le plătesc singură sau pe simbria altora. Oricum, sunt amuzată să constat că jumătate din linkuri vor fi out of date în cam o lună de zile şi că sunteţi – fără să ştiţi- de acord cu serviciile de contabilitate ale Agiei.

  Nu-mi displace. Şi constat acelaşi lucru: aşadar, dacă tot citiţi, n-ar fi fost mai bine să mă întrebaţi pe mine mai întâi?

 2. Care linkuri? Dacă săgeata nu se schimbă în mânuţă iar la clic nu se întâmplă nimic atunci e doar text. Parol!

  Cercetarea solitară e indispensabilă pentru acest scurt exerciţiu în faţa monitorului. O anchetă jurnalistică cu intervievarea persoanelor interesate ar fi extrem de plictisitoare. Sunt curios totuşi dacă am nimerit-o cu Vlad-Andrei sau e o teribilă coincidenţă…

 3. Mă îndoiesc profund că aţi şi priceput câte ceva. Istorii paralele.

  Să fiţi sănătos, desigur.

  Cu neplăcere,

  Z.

  PS: De Vlad-Andrei mă leagă o intensă indiferenţă. Nu pot spune acelaşi lucru despre dumneavoastră: este absolut de prost gust , dar nu dezvolt.

 4. haidi bre, nu va mai certati. zaza te citeste si se apara si ea cum poate.
  macar de-ar fi ca ea toti cei din ministerele de ext./integrare europeana/etc.
  si ti-a bagat un apropo, care sigur ca nu ti-a scapat, ca ar vrea sa fiti preteni etc.

 5. Din punctul meu de vedere nu sunt. Mi se pare răutăcioase şi fără obiect. Vraiment, dacă voiaţi să stăm de vorbă ca oamenii, I’ve seen better sparring.

  Dar poate sunt eu mai răvăşită zilele-astea, soit.

 6. Şi Elf, de ce trebuie să mă apăr tot timpul? E normal aşa ceva?

  Sunt de vină că omul ăla e văr cu mama? Că lucrez undeva? Că am terminat dreptul?

 7. Nu, nu am zis ca e normal sau ba. Nu mi se pare normal, dar in fine, asta e o alta discutie.
  Nici nu stiu despre cine vorbiti voi acolo.
  Ultimele 2 intrebari, iarasi subiecte complicate. Cred ca ai vazut ca niciodata nu ti-am zis ceva. Eu daca m-am plans, a fost ca nu inteleg unele chestii pe care le scrii. Si nu am insistat.
  Din partea-mi, lucreaza unde vrei, conteaza sa iti faci traba bine. Si asta cred ca sefii tai pot spune. In rest, I don’t care and nobody should really care.
  Ca stilul tau este sa fii expresiva – detalii, situatii, cine/ce/cum/cand/etc., asta e. Viata ta e blogul, sau invers, daca te citim tre de la un anumit moment incolo sa te luam asa cum esti. Mai ales ca nu faci niciun rau nimanui – in principiu:)

 8. Zaza, tu-ţi dai seama că răutăcismele alea au relevanţă doar pentru tine? Sunt prea criptice pentru restul lumii deci nu e nici o campanie publică de denigrare. Nimeni n-are de dat explicaţii. Chill, baby, chill.

 9. Bun. Atunci …cui folosesc?

  Heh. Urâtă treabă. Foarte urâtă. Pentru că mă afectează pe mine. De restul lumii, cum se spune pe la dumneata, me ne frega.

 10. La fel de urâtă ca insultarea tovarăşilor de thread cu chestii de genul “nu ar trebui să mă obosesc să vă răspund că oricum nu pricepeţi, dar hai, treacă de la mine”, dictatura şi ostilitatea de pe blogul personal sau pupincurismul la adresa vipurilor care aruncă cu rahat în tot blogocubul? Atunci suntem chit.

 11. Ha, io abea acuma m-am prins. Chiar ca criptice, nene (p’aia cu situl n-am prins-o). Si nu pot sa nu remarc faptul ca, desi Tapirul are reputatia de cautator de comori, el, de fapt, nu afla decat numele sau locul unde se afla cineva (banal, din adresa de email sau din IP). Numa’ ca el nu prea e criptic.
  Uite ca tu sau io suntem cu adevarat aia scormonitori in matzele gugalului. Amical. biensur.

  PS
  Io ma duc des la Hanul Piratilor, imi place cum este amenajat.

 12. ceva-ceva am prins si eu, da’ chiar ca nu ma obosesc sa caut. mai ales acum.
  fiecare cu ale lui/ei. mai ales acum.

  zaza a spus la un moment dat ca numai gura e de ea, in special cand se sperie. asa ca de aceea nu prea iau in seama volutele sale. nu mai spun, asta se si vede din scrierile sale, (aproape) inutil de adaugat. aduna la asta niste cafele cam multe si baute cam tarziu, and you’ll get the picture.

  madalina, eu mai stau pana pe 9 in cta. daca esti in zona, da-mi un semn prin email.

 13. madalina, cei care scriu queries pentru baze de date si lucreaza cu softuri isi formeaza un fel propriu de a cauta pe web si face legaturi. pentru ca tot timpul trebuie sa se gandeasca si la useri, cum vor folosi softul etc.
  asta este explicatia pe care o dau eu. iar stefan are si minte de dracusor:) uita-te numai la jocurile de cuvinte pe care le foloseste des.

  gata cu periatul!:)

 14. Revin cu ceva: posibil sa fiu acuzat de ipocrizie. Oi fi si asa, nu ar fi de mirare.
  Eu am vazut faza cu poop-machine cam asa: “hai sa ii demonstram ca putem fi si de calitate”. Zaza nu s-a dezis de Mulliganoglu, cand asta dadea de pamant cu individul. Ci, mi s-a parut ca a incercat sa il puna la treaba cu nush ce dendisme. Ca eu nu cred in asemenea demersuri e partea a doua.

  Cu partea cealalta la care faci aluzie, cum am zis mai sus – intr-o tara trista ca Romanica, ar fi bine daca ar fi mai multi ca Zaza. Exemplul cel mai accesibil: infernul gangav de la televiziuni.

 15. WE, imi pare rau ca nu sunt prin Constanta. Week-endul acesta sunt prin Bran, nici macar im Ploiesti. Imi pare tare rau ca nu te intalnesc. Data viitoare!.
  Stiu ca nu e frumos sa vorbim de Zaza in lipsa dar o sa zic totusi: sunt de acord cu ce-i reproseaza Stefan. Io iubesc blogul ei, am spus-o si public, ce scrie, adica. Asta nu inseamna ca iubesc si personajul Zaza. Poate ca e obosita, poate ca trece prin momente delicate, ce stiu io. Si altii sunt. Iar asta nu ii scuza anumite derapaje… verbale, se poate abtine sa posteze pana ii trece. Sau asa e ea, si gata, dar atuncea nu are scuza cafelelor si a timinului.
  Nu Zaza a deturnat discutia spre dandism ci Vlad, asta for the sake of the truth. Iar pe Mulli acela l-a tinut sub aripa din acea subiectivitate feminina de care am acuzat-o tot public. Si io am aceste defect, chit ca si io, si ea, ne consideram oarecum misogine.
  Nu stiu la ce zici ca fac aluzie.

 16. madalina, tu nu faci aluzie la nimic, sau eu nu am zis nimic de asa ceva, ci ziceam de stefan.

  cu zaza, fair enough, opiniunea ta. eu nu scuz, ci incerc sa (imi) explic. cel mai usor este sa acuzi, stii asta.

  hai sa o luam asa: cand voi o bombaniti, eu o apar. dupe aia, schimbam locurile:)

  mulliganul e absolut bestial, nu ai cum sa nu il iubesti:) f. putini cu atat nerv am citit pana acum.

 17. ummm…de fapt iubesti personajul zaza (blogul) dar ai issues cu persoana.

  gata, out, caci or sa inceapa sa zboare scaune:D

 18. Hm, Madelin. Deci, prejudecăţi.

  Sau atunci, cu ce ai issues – pe bune?

  PS: Mulliganoglu şi cu mine avem în comun mai mult decât un subiectivism. Think about it.

 19. Zaza, ce prejudecati? Am zis ce issues am, demult: mici rautati verbale gratuite. Cu Mulli ai in comun mateismul, deci tot un subiectivism. Si chestia cu promisul ca nu se dezlantuie pe blogul tau, deci inca unul. Asa percep io, at least.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s