piratecoielu

Coelho ăsta e băiat deştept. Foloseşte reţelele P2P pentru a-şi promova cărţile. Uitaţi-vă la discursul ăsta, mai ales la 0:12:30, să vedeţi ce frumos explică toată treaba. Cum cere versiunea digitala a traducerii de la un publisher (sanchi, să o verifice) şi o bagă pe net. Până ajunge cartea în librării e deja cunoscută şi se vinde pe de-o parte pentru că s-a auzit de ea, pe de alta pentru că cei care au citit-o pe net vor să o facă cadou în versiunea hard copy. Copyright-ul e un moft când vine vorba de cresterea vânzărilor.

BTW, omu e coleg de blog cu noi la adresa http://piratecoelho.wordpress.com :-)

Advertisements

10 thoughts on “piratecoielu

  1. La un moment dat arunca efectiv cu minunatele lui creatii in stilul unui Mesia care ilumineaza pamantenii. Si la cat de modest este prin interviuri n-ai zice ca e scriitor…oh wait , nici nu prea este. Eu il consider mai degraba un geniu al makretingului insa daca ai public si scrii => esti scriitor. (si sunt de acord cu definitia, culmea)

  2. Geniul nu consta doar in a sti ce si cum sa publici; daca faci o afacere din calitatile personale nu neaparat te numeste geniu, dar castigi bani, respect, etc.
    N-am citit nici o carte, desi am primit o mie de recomandari.

  3. Mi-am dat seama, la a doua incercare de postare, de aia m-am si oprit :-). O fi de bine sau de rau? Pare un pic incitant asa, sa intri la spam :-)
    Prima oara am fost precisa ca am uitat sa dau submit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s