piratecoielu

Coelho ăsta e băiat deştept. Foloseşte reţelele P2P pentru a-şi promova cărţile. Uitaţi-vă la discursul ăsta, mai ales la 0:12:30, să vedeţi ce frumos explică toată treaba. Cum cere versiunea digitala a traducerii de la un publisher (sanchi, să o verifice) şi o bagă pe net. Până ajunge cartea în librării e deja cunoscută şi se vinde pe de-o parte pentru că s-a auzit de ea, pe de alta pentru că cei care au citit-o pe net vor să o facă cadou în versiunea hard copy. Copyright-ul e un moft când vine vorba de cresterea vânzărilor.

BTW, omu e coleg de blog cu noi la adresa http://piratecoelho.wordpress.com :-)

10 thoughts on “piratecoielu

  1. La un moment dat arunca efectiv cu minunatele lui creatii in stilul unui Mesia care ilumineaza pamantenii. Si la cat de modest este prin interviuri n-ai zice ca e scriitor…oh wait , nici nu prea este. Eu il consider mai degraba un geniu al makretingului insa daca ai public si scrii => esti scriitor. (si sunt de acord cu definitia, culmea)

  2. Geniul nu consta doar in a sti ce si cum sa publici; daca faci o afacere din calitatile personale nu neaparat te numeste geniu, dar castigi bani, respect, etc.
    N-am citit nici o carte, desi am primit o mie de recomandari.

  3. Mi-am dat seama, la a doua incercare de postare, de aia m-am si oprit :-). O fi de bine sau de rau? Pare un pic incitant asa, sa intri la spam :-)
    Prima oara am fost precisa ca am uitat sa dau submit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s