lecţii de viaţă şi fantezii erotico-politice gratuite

Acum a văzut tot Absurdistanul cum se dă şpagă unui ministru (cine spunea că nu se face suficientă educaţie la TV?). Am studiat cu toţii filmuleţul şi am învăţat din stângăciile barosanilor. De fapt, cam ştiam noi ce nu se face că doar ne uităm la filme cu FBI şi supravegheri video şi taped phones. Până şi un copil de 10 ani ştie că trebuie să foloseşti un limbaj care să lase loc de interpretări la proces. Ceva de genul: “câte spiţe trebuie să aibă roata ca să meargă treaba?” “eu zic că vreo 20 ar ajunge” “am o roata de 15, crezi că e suficient?” şi tot aşa. “Roata” nu trebuia înmânată într-un plic într-un loc public, ci făcut un “drop” discret, prin curieri cum am văzut că fac spionii. Sau chiar camuflată într-o jucărie de pluş. Orice numai un plic nu.

Procurorii nu sunt proşti şi se ştia ce impact avea să facă pentru cazul lor o arestare la locul faptei cu confiscarea probelor, aşa că mă întreb de ce au fost lăsaţi cei 3 să zburde în continuare. Se urmărea un peşte mai mare? Se încerca depistarea scurgerilor de informaţii din sistem? Doc îl vede pe ministrul justiţiei cu musca pe căciulă şi ar fi o lovitură frumoasă un caz de corupţie în care să pice mai mulţi miniştri. Să fie faptul că şi gura procurorului trebuie să mănânce ceva? Orice ar fi, justiţia a recurs la ajutorul telespectatorilor pentru a salva toată povestea de la muşamalizare. Se putea şi mai rău. Când zic asta mă gândesc desigur la un cuplu dictatorial lesbian format din Norica Nicolai şi Rodica Stănoiu. Ambele genii ale Carpaţilor (cu doctorate în polimeri şi drept comun) dezbrăcate în cabinetul 1, picurând ceară fierbinte pe o justiţie machiată strident, legată la ochi şi fixată de birou cu cătuşe îmblănite. Rodica îi răsuceşte încet sfârcul stâng iar Norica îşi fixează un strap-on dildo…

Advertisements

One thought on “lecţii de viaţă şi fantezii erotico-politice gratuite

  1. Tind sa dau crezare lui Morar. Un flagrant se organizeaza atunci cand ai deja tot firul povestii pus cap la cap si tot ce iti mai trebuie este lovitura finala. Daca procurorii erau prea devreme in ancheta, nu erau suficient de siguri inca de continutul plicului, sau toate inregistrarile facute s-au coroborat mai tarziu (inchipuie-ti ca anchetatorii primesc inregistrarile telefonice de la SRI, nu au acces direct la ele), atunci ar fi fost mult prea riscant sa se organizeze un flagrant. Un flagrant esuat este sfarsitul carierei oricarui procuror.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s