24 thoughts on “prostia se plăteşte

 1. si in bulgaria sunt taxe de intrare, dar daca esti cazat la hotel in statiunea respectiva, primesti un card valabil pe perioada sejururlui tau si nu platesti nimic la intrare.

 2. Nu contează dacă taxa e mare sau mică. Important e că e solicitată fără a oferi ceva în schimb. E un gest de descurajare a accesului în staţiune, şi nu se limitează la automobile. Chiar şi autobuzele din reţeaua de transport în comun care ajung din Constanţa în Mamaia pot fi folosite doar cu bilete speciale, mai scumpe. Imaginaţi-vă ce bucurie pe controlori când văd că un turist le arată biletul obişnuit şi invocă ignoranţa…

 3. se pregatesc taxele de spatiu verde, de liniste. oare pe cand taxa pe taxa?

  pupa-l-as pe gondola pe el de primar! pai nu trebuie el sa recupereze din taxe contravaloarea autocarelor etajate?

  oare o fi si Piata Grivitei in tur? ca ce branza ar papa gura lor de turisti…

  ceea ce nu pricep eu este cum o instanta a considerat taxa ilegala, iar alta invers. ei se bazeaza pe legi sau intreaba o Magic 8 Ball?

 4. vorbesti de Mazare, nu de o manastire benedictina. Tu, ca student, ar trebui sa platesti mai mult, ca faci mizerie, te imbeti, borasti pe spatiul verde, spargi sticle pe covorul asfaltic, masturbezi ordinea publica. intr-un cuvant, esti un pericol turistic, mai baiete!

 5. sper ca nu trebuie sa precizez ca glumesc.

  daca vrei pe litoral, iti recomand Vama Veche. De acolo, daca mai ai energie sa pleci, iei microbuze care te duc pana in Constanta. Si la misto intri pe jos in Mamaia, mama lor de taxa.

 6. Pe cand o taxa pentru constanteni in restul oraselor? Mi s-ar parea fair-play sa-i taxam si noi pe ei.
  Auzi, ca intratea e 3 lei e una, dar ce zici de faptul ca accesul la ORICE toaleta de pe plaja costa 1 leu cum mai e? Pai sa nu te pisi in Mamaia lor? Sa nu!

 7. pai ei o curata: de plaje, de peste, de tot ce e bun. vezi, daca nu te-ai dus la greci, unde sunt si dusuri gratis pe plaja, acum stai si platesti si la intrare (berea), si la iesire (pipilica)

 8. Hahaha, asta cu berea e tare. Gata, de poimaine execut concediu european, nenica. Va transmit cat costa berea acolo!

 9. depinde unde mergi. daca o iei de la hypermarket, s-ar putea sa fie mai ieftina ca in RO, la terase si baruri nu e prea mult. cred ca mai ieftin ca in Mamaia sau Neptun. Sigur mai ieftin ca la Bamboo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.