veţi muri şi vom fi liberi


Ion Iliescu
Petre Roman
Nicolae Dumitru
Miron Cozma
Nicolae Cămărăşescu
Marin Condescu
Gelu Voican Voiculescu
Dan Iosif
Bogdan Niculescu Duvăz
Paul Jerbaş
Mihai Chiţac
Vasile Ionel
Mugurel Florescu
Dumitru Penciuc
Vasile Ionel
Corneliu Burada
Gheorghe Diamandescu
Doru Viorel Ursu
Pavel Abraham
Virgil Măgureanu
Cico Dumitrescu
Silviu Brucan
Gheorghe Robu
Adrian Sârbu

4 thoughts on “veţi muri şi vom fi liberi

  1. Mai bine faceai o ţintă (d’arts) cu numele lor, puse pe grile de punctaj diferite. Şi o moarte mică ce aruncă cu săgeţi în ei (îi nimereşte, nu-i nimereşte… mai încearcă…) Ăsta da , ar fi un joc bun pe calculator! Sau poate că merge făcut şi-n browser, cu JavaScript… să vedem… mai la vară un pic.

  2. —– tu,– cel care te ascuzi in spatele imbecilitatii -“kawakawa”—-“am o voraba ati mai spune”—- din aprilie si pan-n 15 iunie am fost in piata universitatii si CUNOSC TOTUL SI IN ACEASTA BAZA SI DREPT “PURCED”—- A TE INTREBA;—– ce procente au optinut — asa zisele “partide istorice”–la alegerile din mai /90—-?
    —– ” fenomenul “a fost gandit in interior sau in afara —?
    —– un raspuns la intrebari ar fi — si asculta cu marae ATENTIE PRIMAT CTRETIN–:aceste aglomeratii de TAKHARI INTERBELICI — si gasite sub numele de “partide istorice” ,in alegeri au optinut “uluiturul”procentaj— pnl -0,7%—pnt–1,1%— cu aceste “procente” aceste MIZERII nu puteau optine mandate in parlament — pentru a “remedia ” aceasta situatie — diaspora care avea interese in asi optine retrocedrile uriaselor averi optinute in perioada interbelica prin jefuirea ordinara a TARI in acelas fel si mod cum si-au “dobandit “si banditii comunisti averile in perioada postdecembrista.In aceasta situatie — cercuri criminale din afara si interior au HOTARAT — CA ACESTE HOARDE DE TALHARI INTERRBELICI SA FIE VICTIMIZATI — ,CREIND IN RANDUL POPULATIEI–UN TEREN DE COMPASIUNE– SPERAND SA OPTINA PROCENTE CE LE-AR PERMITE REVENIREA LA JAF—UL INTERBELIC—0— SI IAR TE INTEB PRIMATULE — CINE A INCENDIAT — CLADIRILE DIN CENTRU INCEPAND CU GARAJUL POLITIEI -SRI-INCERCAND SI TEVR—UL?IN DUPA AMIAZA ZILEI DE 12– CINE A DAT DRUMUL PUSCARIASILOR DIN JILAVA–?—–IN ESENTA MAI ANIMALULE—–FENOMENUL P-TA UNIVERSITATII A FOST O DIVERSIUNE ORDINARA AVND CA SCOP –INTRAREA IN PARLAMENT–A SCURSURILOR CIOCOIESTI SI DEGENERATE-RESTITUTIO IN INTEGRUM—- SI AU OPTINUT –INTREBARE ESTE ;PANA CAND–?——- SI MAI PUNE MANA PE ISTORIE –AVORTONULE —–SI VEZI CE-A FOST AF-SKODA–AF-MARMOROCH-BLANK–AF,- PETROLULUI,–JEFUIREA SISTEMULUI FINANCIAR BANCAR –SI CURBELE DE SACRIFICIU -DIN /33——- DECI IN TIMPUL P-TIII –UNIVERSITATII AM FOST DE PARTEA “BALCONULUI”” AM REGRETYAT–CAND AM AFLAT ADEVARUL—— SI DACA SE V-A MAI REPETA SUB ,JURAMNT TI-O SPUN MAMA DRACU V-A-LUAT—-IMI PARE RAU CA NU AM FOST IN RANDURILE I.M.G.B.— AI INTELES CEVA MAI AVORTON POLITIC—?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.