lăsaţi copiii să meargă la profet

Un creştin din Pakistan a avut tupeul să ceară unui grup de musulmani să cânte mai încet pentru că îl deranjează de la priveghiul nepotului proaspăt mort. Musulmanii au pus mâna pe el si i-au dat o mamă de bataie soră cu Coranul, după care l-au predat poliţiei cu acuza de blasfemie – cică l-ar fi insultat pe profetul Mahomed. Îl ştiţi, băiatul ăla simpatic care şi-a luat o nevastă de 6 ani pe care a făcut-o femeie 3 ani mai târziu. Important e că blasfemiatorul nostru a fost condamnat la moarte şi că Pakistanul are bomba atomică, deci mare atenţie cum vorbiţi de pedofili!

7 thoughts on “lăsaţi copiii să meargă la profet

 1. Stai putin. Deci Mahomed isi luase o nevasta de 6 ani? (dupa unele date de pe wiki , fiind de 12-19 ani tipa)
  Oricum, in Evul Mediu casatoriile erau ceva mai timpurii… la 20 de ani cred ca nicio fata nu “şoma”. Acum nici la 30 nu se indura unii (de cupluri vorbesc) sa se casatoreasca…

 2. De cand copiii se pot imbraca provocator?? Wtf?
  Ori au pierdut aia niste cifre din varsta ei (6 in loc de 16), ori toata faza e un basm in genul celor O mie si una de nopti…

 3. Istoricii musulmanii şi cei păgâni spun că e adevărat, dar nu-ţi face prea multe probleme că oricum femeile sunt nişte animale fără suflet şi deci nu merg în Paradis. Salam alecum!

 4. “Ce naste din pisica, soareci manancă”… Atunci si bărbaţii sunt niste animale :))… sau stai, ca la musulmani nu exista proverbul cu mâţa… ummm, logica mea e in impas aici…

 5. si in biblie sunt cazuri de pedofilie iar “crestinul” ev mediu este plin de astfel de cazuri (si nu ma refer la fetele de peste 15 ani ci sub 11 ani).
  deci… trecutul nu-i ca prezentul si nici asia ca europa. in zilele noastre, in unele zone de pe glob, fetele pe la vreo 9 ani au ciclu si sunt considerate femei (iar acele populatii nu sunt neparat musulmane).
  nu compara peninsula arabica de la anul 600 cu europa anuilor 2000. daca vei compara europa anilor 600 – 1000 cu peninsula arabica din aceasi perioada vei avea unele surprize in privinta civilizatiei.

  in privinta primului caz, nu comentez… dar e clar ca e o tampenie ce au facut autoritatile statului.

 6. Dă-mi exemple. Şi de pedofilie în Biblie, şi în evul mediu (care nu era “creştin” după cum nu era nici oval sau ascuţit), şi de menstruaţie la 9 ani.

  Pedofilia e definită pe criterii biologice, nu culturale, deci poţi să compari orice perioade şi regiuni doreşti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.