oh, and the former MPAA boss is dead

Ca să sărbătorim neincriminarea penală a file-sharingului pentru uz propriu în UE, propun nişte torente cu care să îmbinăm lenea cu plăcutul:

Bullshit! – un fel de Mythbusters fără partea tehnică, with profanities and magic tricks, amuzant şi superficial dar câteodată un bun avocat al gândirii critice. Penn & Teller, cei doi iluzionişti, mai greşesc şi ei în mod evident ca în cazul fumatului pasiv, al încălziri globale, etc., dar ăsta e un motiv în plus pentru privitori să analizeze critic orice teorie, chiar şi pe cea folosită pentru a demistifica o alta. Începeţi cu sezoanele 1-3 şi sezonul 4. Al cincilea va apărea probabil integral până ajungeţi la el.

Planet of the Apes – unul din puţinele cazuri în care o ecranizare e mai deşteaptă decât cartea. SF-ul de la sfârşitul anilor ’60 a avut un aşa de mare succes că a fost urmat de încă 4 filme. Întreaga serie stă la dispoziţia nostalgicilor.

The Hudsucker Proxy – un neo-noir ciudăţel al fraţilor Coen care n-a avut succes de box-office, dar merită văzut şi şeruit (you know, for kids…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.